SLECHTS 3 uur actief - de late night deal bij KEEPERsport!

Kalender uit en markeer vet!

De KEEPERsport "Late Night Deal" vindt plaats op woensdag 26 april 2023 tussen 19.00 en 22.00 uur. In deze 3 uur krijg je met de code LATE20 maar liefst 20% ON TOP op het hele assortiment. Of het nu gaat om keepershandschoenen of voetbalschoenen, of het nu adidas of KEEPERsport is, of het nu voor volwassenen of kinderen is - alleen de beste koopjes doe je met de Late Night Deal!

PS: Stel nu een herinnering of een item in je agenda in en zorg dat je niets mist. Het begint stipt om 19.00 uur en zolang de voorraad strekt!

-20% on top alle handschoenen!

De training is voorbij en je zit in de kleedkamer met je kapotte keepershandschoenen? Dit is jouw tijd!

Alleen in deze 3 uur de beste en nieuwste keepershandschoenen voor een spotprijs. Ontvang nu de nieuwste collecties van KEEPERsport, NIKE, PUMA en nog veel meer en bespaar geld met de Late Night Deal-bonus!

  

Bespaar op de beste voetbalschoenen!

Naast de keepershandschoenen krijg je ook nog eens 20% korting op bijna alle voetbalschoenen.

Of het nu gaat om kunstgras- of gazonschoenen - koop nu je favoriete paar en vergeet niet de code LATE20 in te voeren bij het afrekenen!

  

Alle Equipment -20% on top!

Alle uitrusting, of het nu voor jou of het hele team is, krijg je -20% bovenop. Koop de beste keepersuitrusting voor een nog betere prijs! De tijd dringt!

  

Combineer truien en onderkleding - zo goedkoop als nooit tevoren!

De beste keepersonderkleding met de perfecte vulling of de wedstrijdshirts van de keeperssterren uit de Bundesliga en Premier League - bespaar nu met de code "LATE20" op het gehele kleding assortiment in onze webshop.

Hop, hop - de tijd dringt!