Verzendkosten Nederland en Belgie

Voor alle artikelen geldt: Levering zolang de voorraad strekt. De normale levertijd is binnen 2 werkdagen (mits voor 12 uur besteld). Kiest u voor verzending met UPS expres en bestelt u voor 12:00 uur? Dan hebt u uw order de volgende werkdag in huis.

De genoemde levertermijnen zijn niet als bindend te beschouwen. Overschrijding van de levertermijnen (door welke oorzaak ook) geeft de kopende partij niet het recht op ontbinding van de overeenkomst, schadevergoeding en/of het niet nakomen van zijn/haar verplichtingen. 

De levering vindt overdag plaats tussen 8.00 en 18.00 uur. Kosten per verzending binnen Nederland en België zijn:

  • GRATIS bij bestellingen vanaf EUR 75,-
  • EUR 3,99 (2 werkdagen)
  • EUR 12,99 (24 uur service, 1 werkdag indien voor 12:00 uur besteld)

** verzendkosten voor de tsjoek/rebounder zijn € 11,90 bij een order onder de € 100,-  Bij een order boven de € 100,- zijn de verzendkosten € 5,95

Kiest u voor UPS Expres verzending en bestelt u voor 12:00 uur? Dan hebt u uw bestelling gegarandeerd de volgende werkdag in huis (uitzonderingen/vertragingen zijn op eigen risico).

Belangrijk: zorg ervoor dat u aanwezig bent op het afleveradres. We bieden u 2 afleverpogingen aan. Bent u niet aanwezig op het afleveradres, laat dit weten via een briefje op de deur en laat het pakket eventueel bij uw buren bezorgen.  Hebt u vragen of opmerkingen rond de verzending van uw bestelling? Mail ons op orders@keepersport.nl / orders@keepersport.be