Snelle levering

Verzending KEEPERsport:

1. U als klant plaatst uw bestelling
2. U ontvangt direct een orderbevestiging
3. Al dezelfde avond kunt u uw pakket traceren en volgen via de verzonden e-mail van KEEPERsport (kan in e-mail map ongewenste mail komen).

4. Binnen 48-96 uur (2 tot 4 werkdagen) heeft u uw pakket in huis.

Kiest u voor UPS Expres verzending en bestelt u voor 11:30 uur? Dan hebt u uw bestelling 90% gegarandeerd de volgende werkdag in huis (uitzonderingen/vertragingen zijn op eigen risico).

KEEPERsport levert ALLE PRODUCTEN uit voorraad (of de site geeft anders aan) en wil ten allen tijde de klant tevreden stellen en inspelen op de wensen en behoeften van de klant. We kunnen met 95% zekerheid een 48-96 uur service GARANDEREN, dit geldt uiteraard voor werkdagen. Uw artikelen worden DIRECT vanuit ons hoofdkantoor in Oostenrijk aan de klant verzonden met als resultaat:

U als klant bestelt op maandag en betaalt direct uw bestelling. Wanneer u voor 12:00 bestelt wordt de bestelling nog DEZELFDE dag aan u verzonden, dit betekent woensdag/donderdag bij u in huis. Na 12:00 bestellen betekent dinsdag verzonden aan de klant, donderdag in huis. U ontvangt van ons op de dag van verzending een e-mail met daarin een "GLS link" om uw bestelling te kunnen volgen en traceren.