NIKE Raised on Concrete

Sommigen van de grootste sterren van het spel zijn begonnen met spelen op de straat als jonge kinderen. Zij zijn 'Raised on Concrete', om vervolgens naam te maken op de grootste podia ter wereld. De straten waren bij tijd en wijlen zwaar, maar het is wel de plek waar deze spelers hun rauwe talent hebben ontwikkeld terwijl ze met plezier het spel waar ze van houden speelden. Voor hen is het tijd om dat rauwe talent van het asfalt naar het stadion te brengen, en te laten zien wat ze waard zijn.

Raised on Concrete keepershandschoenen

Zo starten Alisson Becker (FC Liverpool), Bernd Leno (FC Arsenal) en Thibaut Courtois (Chelsea) voor het nieuwe seizoen 2018/2019. We hebben de NIKE Vapor Grip 3 en de NIKE Grip 3 in grijs/roze kleurstelling voor u, perfect passend bij de Raised On Concentrate voetbalschoenen.

NIKE PhantomVSN

Nike Phantom Vision heeft de Magista schoen vervangen en is nu de ultieme schoen voor de spelmakers. De Nike Phantom Vision voetbalschoen gaat om het controleren van het spel. Visie, instinct en precisie worden allemaal meegenomen tijdens het ontwerpen van deze schoen. De schoen komt met een nieuw type fit, Quadfit, waardoor je stevig in de schoenen staat. Het bovendeel is gemaakt van het Ghost Lace System die je een vrij contact met de bal geeft en een goede lockdown.

NIKE Mercurial

Nike Mercurial is de perfecte schoen voor snelheidsduivels. De schoen is licht, comfortabel en zorgt voor een superieur balcontact. De topmodellen, 'Superfly' en 'Vapor', zijn voorzien van een bovendeel dat zogeheten 'Speed Rib' kabels bevat. Deze moeten zorgen voor beter balcontact op hoge snelheid. De noppen zijn ontwikkeld voor een goede grip en een hogere acceleratie.

NIKE Hypervenom

Nike Hypervenom is ontwikkeld voor de gevaarlijke aanvaller, die leeft voor het scoren van doelpunten. Hypervenom Phantom en Phinish bevatten een NikeSkin bovendeel, dat zich naadloos om de voet vormt. Dit zorgt voor een comfortabel en zacht gevoel. Je voet wordt ondersteund door de Flywire kabels die zowel voor stabiliteit als ondersteuning zorgen tijdens korte, abrupte en snelle bewegingen. Dit model is verkrijgbaar in diverse varianten, bestemd voor natuurgras, kunstgras en andere ondergronden.

NIKE Tiempo

Nike Tiempo levert een ongekend niveau van comfort. Het bovendeel is gemaakt van zacht kangoeroeleer, gecombineerd met KangaLite materiaal. De Tiempo is voorzien van een intern geraamte voor een verbeterde support en stabiliteit. Dit verbetert de duurzaamheid en houdbaarheid van de schoen. De tong is geïntegreerd in het design, voor een zachter en meer zuiver balcontact. 

NIKE Training