Dominating touch

Al meer dan 20 jaar zijn de Nike Tiempo voetbalschoenen het symbool voor de klassieke leren voetbalschoenen van Nike. De nieuwe Nike Tiempo schoenen zijn stijlvol, klassiek en zeer vernieuwend. 

De Nike Tiempo Legend VI voetbalschoen is gemaakt met antisliptechnologie en premium leer om te domineren op het veld. Uitgerust met nieuwe verborgen innovaties die je voet dichter bij de bal brengen dan ooit.

 

Het nieuwe bovenwerk van hoogwaardig kangoeroeleer wordt ondersteund door een nieuwe interne kooiconstructie zodat je voeten minder verschuiven en ongeëvenaard stabiel staan.

De nieuwe schoen is voorzien van een interne, gewatteerde kooi die zijn vorm houdt en ruiten vormt in het leer met minimale stiksels. Deze nieuwe constructie geeft de Tiempo Legend 6 hetzelfde gevoel maar zonder afbreuk te doen aan het leer. Het schuim is vacuüm gedrukt tegen het leer wat zorgt voor een zachte, naadloze constructie. Door het elimineren van de geruite stikstel, verminderen we de mogelijkheid van modder of water om hierin te sijpelen. Op deze manier blijft de Legend zijn kwaliteit behouden met betere functionaliteiten!

"De Tiempo Legend 6 is een moderne klassieker!"