WAT EEN JAAR!!! WAT EEN JAAR!! We mogen weer genieten dat het Nederlandse voetbal weer meetelt in Europa, we mogen genieten van weer buitengewone spelers en als KEEPERsport mogen we ook genieten van het feit dat we een werkelijk sensationeel jaar achter de rug hebben, BEDANKT ALLEN!!

We zijn trots op onze KEEPERsport partners hierin! Thomas Kaminski dwong een toptransfer af naar KAA Gent, doet mee om de titel en speelt Europees voetbal. Een zeer groot ambassadeur voor ons als KEEPERsport. Wekelijks laat hij zien een absolute meerwaarde te zijn voor de topclub uit Belgie. Yannick Thoelen bewees met zijn overstap naar KV Mechelen absoluut klaar te zijn voor de positie van eerste doelman in de hoogste afdeling in Belgie, wat een prestatie! In Nederland spelen Jorn Brondeel, Tim Coremans, Xavier Mous en Nick Marsman met onze KEEPERsport handschoenen. Jorn houdt Joel Drommel scherp en Tim en Xavier hebben onder af en toe moeilijke omstandigheden laten zien dat ze het niveau van de eredivisie gewoon aankunnen, we verwachten veel van deze toppers in 2020. Wat te denken van Nick Marsman!? Nick liet in de laatste weken zien bij een topclub als Feyenoord een meerwaarde te zijn en dat hij niet voor niets meer dan 100 wedstrijden betaald voetbal achter zijn naam heeft staan in de eredivisie. We zijn met recht trots op onze eerste partner! Kwaliteit en service staat voor ons op 1 voor onze keepers.

Niet alleen voor hen, nee zeker ook voor u als onze trouwe klant! Wat een jaar, wat een bestellingen, wat een ontwikkeling. Het enige wat ons rest te zeggen is: DANK U!

In het afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld onze nieuwe KEEPERdummy's geintroduceerd in drie verschillende kleuren: rood, zwart en blauw. Vrijwel alle (Europese) topclubs maken gebruik van onze KEEPERdummy's! Ajax, Feyenoord, FC Twente, AZ, KAA Gent, FC Liverpool, Paris Saint Germain, Juventus en nog vele clubs meer hebben ons weten te vinden. En vergeet ook niet de door ons ontwikkelde KEEPERsport AquaGlue. Deze Glue wordt gebruikt door amateurkeepers EN door keepers van het hoogste niveau. Jasper Cillessen en Marco Bizot, keepers van het Nederlands elftal maken ook gebruik van deze speciale glue.

De ontwikkeling van KEEPERsport in Nederland en Belgie lijkt niet te stoppen, we zijn bij uitstek de absolute nummer 1 KEEPERspecialist in Europa en daar zijn we ontzettend trots op.

We willen alle klanten, clubs en iedereen die heeft bijgedragen aan dit zeer succesvolle jaar dan ook zeer hartelijk bedanken! Wij wensen u, alle KEEPERsport klanten, bezoekers van onze website, vrienden en alle anderen, hele fijne feestdagen en bovenal een zeer gezond en sportief 2020 toe!!

Verzendinformatie en bereikbaarheid tijdens de feestdagen:

Belangrijk: i.v.m. de feestdagen en jaarwisseling kunnen wij GEEN 24-48 uurs levering garanderen. De gemiddelde levertijd rond de feestdagen en jaarwisseling is 3-5 werkdagen.

Onze openingstijden tijdens de feestdagen zijn als volgt:

25 december t/m 27 december:
Gesloten, we zijn telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons wel mailen, de mail beantwoorden we echter pas weer vanaf 28 december 2019. De laatste verzenddag van uw pakket is vrijdag 27 december!

28 december:
We zijn per mail bereikbaar.

30 december:
Normale openingstijden, we zijn enkel per mail bereikbaar. LET OP! GEEN VERZENDDAG!

31 december - 1 januari 2020:
Gesloten, we zijn telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons wel mailen, de mail beantwoorden we echter pas weer vanaf 2 januari 2020!

Vanaf 2 januari 2020:
Normale openingstijden en bereikbaarheid op alle mailadressen en telefoonnummers zoals op de site staan aangegeven!

Belangrijk:

U kunt ten allen tijde uw bestelling plaatsen via de website.
Bestellingen op 1e en 2e kerstdag worden verzonden op 27-12-2019.
Bestellingen op 27-12-2019 tot 11:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden en bestellingen vanaf 27-12-2019 (na 11 uur)  t/m 01-01-2020 worden verzonden vanaf 02-01-2020!

KEEPERsport wenst u allemaal hele fijne feestdagen en bovenal een gezond en gelukkig 2020!

Twijfel je over het juiste kerstcadeau? Geef je man/vrouw, vriend/vriendin, collega of familielid nu de KEEPERsport cadeaubon!

KEEPERsport heeft cadeaubonnen t.w.v.:

- € 20 
- € 50
- € 100,-
- € 150,-
- € 200,-
- € 250,-

Wil je iemand hiermee verrassen? Mail naar orders@keepersport.nl, vraag naar de mogelijkheden en bestel jouw cadeaubon per mail!

ERROR: Content Element with uid "92760" and type "ksmatrix_productlist" has no rendering definition!