#PowerToDominate - reusch Goalkeeping 2018

Prisma van reusch is het nieuwe uithangbord! Deze zeer interessante lijn biedt topmaterialen, de beste pasvorm en een zeer goede grip. De handschoenen van reusch zijn altijd vernieuwend en technisch perfect in orde. Dit in combinatie met wederom prachtige en opvallende designs zorgt ervoor dat de reusch collectie wederom uitblinkt op alle gebieden. Prisma van reusch, een absolute topcollectie.

Reusch heeft zich zeer duidelijk gericht op 2 thema’s: regen en kunstgras. De nieuwe modellen zijn zeer geschikt tijdens deze omstandigheden. De foams zijn daarin doorontwikkeld en reusch laat met haar nieuwe collectie wederom zien een echte keeperspecialist te zijn.

REUSCH PURE CONTACT G3 FUSION

G3 ULTRA SOFT

100% Grip! Door een compleet nieuwe samenstelling van de G2 foam en de nieuwste ontwikkelingen heeft reusch een extreem goede foam ontwikkeld met een sensationele grip! Naast de nieuwe G3 foam hebben we ook de DUO variant en de nieuw ontwikkelde G3 Fusion foam, 100% grip!

AX2 HYDRO GRIP

Met de nieuw ontwikkelde Aqua foam speciaal voor natte omstandigheden brengt reusch echt iets speciaals op de markt. Dankzij de open structuur van de AX2 foam kan deze foam veel meer water absorberen dan andere foams en daardoor heb je gegarandeerd een fantastische grip, ook bij nat weer. Speciale materialen en constructie zorgen voor maximale zekerheid en balcontrole, ook tijdens de regen.