Sneller voetbal is gearriveerd! Het nieuwe PUMA Faster Forward Pack is er!

De nieuwe keepershandschoenen en voetbalschoenen van PUMA tillen het keepen naar een nieuw niveau!

Met de nieuwe Future en Ultra keepershandschoenen in rood en blauw zijn er enkele nieuwe technische innovaties die je spel nog sneller zullen maken. In de #KeepItAllBlog kun je meer te weten komen over het nieuwe pakket van PUMA!

De nieuwe PUMA Future Z

Het topmodel Z Grip 1 Hybrid is een van de modernste keepershandschoenen ooit.

Dankzij het lichte en extreem flexibele handschoen body van gebreid materiaal is deze handschoen vooral populair bij jonge keepers. Ook deze keer is er een speciaal ontworpen ritssluiting voor gemakkelijker instappen en vervangt opnieuw de traditionele flap. Dit garandeert elke keeper (wijde of smalle pols) de optimale pasvorm.

De nieuwe PUMA Ultra

PUMA ULTRA Grip 1 Hyprid Pro Keepershandschoenen
Het vlaggenschip uit de PUMA Ultra-collectie maakt indruk met zijn ultradunne handschoen body van flexibel neopreenmateriaal. De zogenaamde "Airzone" op de duim zorgt voor een optimale luchtcirculatie op warme momenten en leidt tot een optimale pasvorm in de keepershandschoen, omdat deze voorkomt dat deze wegglijdt.
Dankzij de 4 mm dikke superieure grip heb je optimale grip en hoge weerstand in natte en droge omstandigheden. Bovendien geeft de combinatie van binnenbeenlengte en roll finger cut - de zogenaamde "Semi Gunn Cut" - je een afgerond balgevoel. De exclusieve PUMA-snit is vooral populair bij veel professionele keepers.