Hacking the game

UNLOCK NEW LEVELS. 

De PUMA Hacked Pack, een pack die lijkt alsof die rechtstreeks uit de Matrix gehaald is, geeft je de cheat codes waarmee je de Chosen One van het voetbal kan worden. De nieuwe One en Future voetbalschoenen en keepershandschoenen zijn per direct bij KEEPERsport op voorraad.

Dankzij de PUMA Power Up Pack is iedereens batterij weer volledig opgeladen. Nu is het tijd om je volle accu in zetten om het spel te hacken. De PUMA Hacked Pack is gemaakt om de Future- en ONE-spelers de kracht te geven om het onverwachtse te doen en de chosen one die het voetbal naar New Levels brengt te worden.

PUMA ONE

Natuurlijk zijn de geliefde One keepershandschoenen ook dit weer in onze collectie opgenomen. Topkeepers zoals Gianluigi Buffon, Timo Horn, Bernd Lene en Gianluigi Donnarumma zullen ook met de nieuwe PUMA ONE handschoenen gaan spelen.

PUMA Future

Vanaf het moment dat Atletico Madrid doelman Jan Oblak ook in de #PUMAfam zit zijn de PUMA Future handschoenen en voetbalschoenen nog meer in het zicht gekomen. Dankzij de “OBLOCK” campagne van PUMA zien we de Future modellen meer en meer langskomen. De Future modellen kenmerken zich door de individuele aanpassing aan hand en voet.