YOUNG. COOL. FREAKY.

Wat voor type keeper ben jij? Modern? Jong? Gek? Provocatief? Koel? Verslaafd aan het keepersspel? Of een beetje van alles? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Professioneel materiaal zonder "franje", zonder overbodige features en zonder dure accessoires. Alleen de prestaties tellen hier, en je krijgt het tegen onverslaanbare prijzen!

KEEPERSHANDSCHOENEN

Young. Freaky. Cool. - dat is het motto van de rehab keepershandschoenen. Zoals je aan het ontwerp kunt zien, zijn deze handschoenen niet voor bangeriken. De beste grip in combinatie met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding maken het rehabe merk de keuze van veel jonge keepers. Zowel volwassenen als kinderen waarderen de uitgebreide keuze aan maten, pasvormen en kleuren. Of je keepersshirt nu rood, groen, oranje, geel of blauw is - met rehab keepershandschoenen kun je altijd perfect de kleur van je keepershandschoenen matchen.

 

 

KEEPERSKLEDING

Een keeper heeft niet alleen keepershandschoenen nodig maar ook de juiste kleding. Het maakt niet uit of het een training of een wedstrijd is, met revalidatie ben je perfect uitgerust, van truien tot onderkleding, en zie je er ook nog eens stijlvol uit! rehab keeperskleding is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten voor jong en oud. Hoogwaardige materialen zorgen voor de perfecte pasvorm en tegen een onklopbare prijs!

 

 

 

 

COLLECTIES

 • Buitengewoon design - onverslaanbare prijs!

  Graphics

  Heb jij de nieuwste topmodellen van rehab keepen al gezien? Met de keepershandschoenen Extreme CG3 Graphic Blue en Extreme CG3 Graphic Red lanceert rehab keepershandschoenen opnieuw keepershandschoenen met een uitzonderlijk design gecombineerd met een top prijs-kwaliteitverhouding. Met een prijs van slechts € 49,99 scoren de nieuwe Graphic Red & Graphic Blue keepershandschoenen met unieke grip en een perfecte pasvorm.

 • Show your unity. Show your country. Show your passion.

  Country Gloves

  In lijn met het Europees Kampioenschap 2021 hebben we 13 verschillende landen opgepikt in onze handschoenontwerpen - met topmaterialen tegen unieke prijzen. Sta nu achter je land, pak je landhandschoenen en zwaai met de vlag op het veld!

  Draag je land met trots op het veld!

 • Zin in iets nieuws?

  Trainingsset

  Stijlvol onderweg, ook tijdens de training! Met de rehab trainingsset in geel of blauw ben je zeker van een topprestatie op het veld. Kies tussen de keepershandschoenen rehab Core CG1 NC in blauw met uitneembare fingersave of rehab Core CG1 NC in geel. Voeg het bijpassende textiel toe en je outfit is perfect!

 • Breng kleur in je keepersspel!

  Paintattack

  Ook in 2021 komt er een nieuwe editie van de populaire PaintAttack serie. Keepershandschoenen die perfect zijn afgestemd op de NIKE keepersshirts. De perfecte handschoen-jersey combo's voor alle keepers. Speel met stijl.

  NC. Premium grip. Bovenhand gemaakt van siliconen.
  Dit zijn de drie bewijzen van kwaliteit van ons premiummodel "Extreme CG3". Geheel zonder "franje" en zonder overbodige features, maar toch voorzien van de belangrijkste features voor een optimale pasvorm, goede grip en modern design