Responseball

Responseball - De perfecte reactietraining voor keepers, een absolute must-have voor elke keeperstrainer. Topclubs zoals FC Liverpool, Barcelona, Manchester City en vele Nationale teams trainen met de Responseball.

De RESPONSEBALL in Originele versie bezit alle eigenschappen van een normale wedstrijdbal. Echter, door de vorm en het materiaal is deze bal uitermate geschikt voor reactietrainingen: de bal veranderd constant van zijn lijn en koers. Hierdoor is de keeper verplicht snel te reageren en zich aan te passen aan een nieuwe situatie, zeer wedstrijdgericht dus. De oog-hand coördinatie wordt volop getraind en de reactiesnelheid zal enorm verbeterd worden.

Dit topproduct heeft een lange levensduur, is zeer vernieuwend en praktisch zeer goed bruikbaar

>>> BUY NOW <<<

Hoe kun je de Responseball integreren in je keeperstraining?

Zoals reeds vermeld, is de Responseball geschikt voor alle leeftijden, verkrijgbaar in de maten 4 en 5, en het voegt variatie toe aan je training. Naast de reactietraining kun je de Responseball ook gebruiken voor oefeningen betreft techniek, snelheid en coördinatie. Het geeft afwisseling en plezier! Bekijk de trainingsvideo en laat je inspireren:

ERROR: Content Element with uid "94439" and type "ksmatrix_productlist" has no rendering definition!