Reusch Attrakt keepershandschoenen voor EK 2021

In totaal stelden zes keepers tijdens het EK hun vertrouwen in de nieuwe Attrakt-keepershandschoenen van Reusch. Topkeepers als Hugo Lloris, Unai Simon of Wojciech Szczęsny spelen met rode handschoenen.

reusch Attrakt 2021

BE THE 1.
Het moment waarop alle reusch-fans hebben gewacht is eindelijk aangebroken: de nieuwe lijn keepershandschoenen is er! Wat is er nodig om onverslaanbaar te zijn? Is het kracht De precisie? De mobiliteit? De grip?

Met de gloednieuwe ATTRAKT keepershandschoenencollectie in blauw luidt Reusch een nieuw tijdperk van innovatie in.

ERROR: Content Element with uid "130278" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

ULTIEME GRIP. PAST PRECIES. PREMIUM BESCHERMING.
De handschoenspecialist uit Italië kan vertrouwen op testresultaten van meer dan 250 professionele keepers wereldwijd. Hugo LLoris, Smir Handanovic, Woijech Szczesny, Pierluigi Gollini, Alexander Meret en vele keepers zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de keepershandschoen.

ERROR: Content Element with uid "130284" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

reusch Attrakt Solid

De keepershandschoenen met Attrakt Solid Latex bieden betrouwbare kwaliteit en hoge duurzaamheid op kunstgras en harde ondergronden. INFINITY latex is een noviteit: het belangrijkste kenmerk is de goede duurzaamheid in combinatie met uitstekende grip.

ERROR: Content Element with uid "130290" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

reusch Attrakt Aqua

AQUA. WIND. VERSTERKING BIJ NAT WEER. HYDROGRAIN DEELTJES.
Aqua-Latex is, zoals de naam al doet vermoeden, ontworpen voor gebruik in de regen en biedt uitstekende grip in natte en vochtige omstandigheden.