Pure Contact 2021

De keepershandschoenen uit de Pure Contact-collecties zijn dankzij hun uitstekende pasvorm altijd een stap voor geweest. De derde generatie is nog flexibeler, lichter en comfortabeler om te dragen dan ooit tevoren. De keepershandschoenen passen ergonomisch in uw hand als geen ander product.

De Reusch Pure Contact handschoenen 2021 zijn verkrijgbaar in twee onvergelijkbare versies voor kinderen en volwassenen in de KEEPERsport online shop. Wil je de beste grip (geel) of een lange levensduur (zwart)?
Kies nu!

Meer van reusch

Met de gloednieuwe ATTRAKT keepershandschoencollectie in blauw luidt Reusch een nieuw tijdperk van innovatie in. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

ERROR: Content Element with uid "131097" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Exclusieve Pure Contact #KsEdtions

Toegegeven: we zijn echt grote fans van de Reusch Pure Contact keepershandschoenen. Daarom hebben we samen met Reusch besloten om een ​​aantal bijzondere modellen aan te bieden in de unieke KEEPERsport stijl.

De exclusief ontworpen keepershandschoen speciale modellen stonden en staan ​​voor de beste materialen en de hoogste functionaliteit. Een prijs-prestatieverhouding die nauwelijks kan worden overtroffen, wacht op u. U krijgt de allerhoogste professionele kwaliteit voor een absoluut onverslaanbare prijs!

Deze bijzondere modellen uit de Pure Contact collecties zijn exclusief en alleen verkrijgbaar bij KEEPERsport. Uiteraard zijn de technische details van de derde generatie Pure Contact Special Editions overgenomen: nog flexibeler, lichter en comfortabeler dan ooit tevoren. Kies je model:

Pure Contact 3

reusch presenteert de 3e generatie Pure Contact modellen
De keepershandschoenen uit de Pure Contact serie van reusch kenmerken zich door een uitstekende pasvorm, geweldig draagcomfort en een perfect aansluitend gevoel om je hand. De 3e generatie is nog lichter, flexibeler en aangename dan hiervoor. Een prachtig nieuw design, vernieuwend en een ongekend draagcomfort!

Meer dan 220 profkeepers vertrouwen op reusch

Meer dan 220 profkeepers vertrouwen op de kwaliteit van reusch handschoenen. Topkeepers zoals Hugo Lloris, Samir Handanovic en Wojciech Szczesny kiezen al geruimte tijd voor de kwaliteit en service van reusch!

REUSCH FRECCIA

De legendarische pijl is al jaren het hoogtepunt onder keepers. Je kunt niet fout gaan met de Arrow! Je bent altijd op de goede weg!

BE THE ONE. Ben je klaar om het veld te domineren? Kies nu de pijl van Samir Handanovic, Ralf Fährmann & Co.:

Gore-Tex - 100% windbestendig

Met behulp van GORE-TEX-technologie heeft Reusch een 100% winddichte keepershandschoen ontwikkeld die je vingers warm houdt. Zo kunt u uw maximale keepersprestaties bij wind en kou oproepen.

Speedbump

Dankzij de volledig vernieuwde vorm van de 3D-elementen met meer spitse en hogere SpeedBump-punten, zorgt de nieuwe versie van dit innovatieve kleeffoam voor nog meer vingergevoeligheid en een hogere wrijvingskracht tussen handschoen en bal.

Gebaseerd op de hoogwaardige en plakkerige G3 Ultra Soft, garandeert deze driedimensionale latex maximale grip in alle weersomstandigheden en een betrouwbare slijtvastheid. In vergelijking met conventionele gladde latexoppervlakken biedt de 3D-vorm meer wrijving tussen handschoen en bal voor de beste grip en controle.