uhlsport Hyper Act

De colorway voor het EK 2020!
De uhlsport keepershandschoenen uit de Hyper Act collectie worden inmiddels door talloze professionele keepers gespeeld. Ook hier springen technische features als het nieuwe sluitsysteem (Dual Fix) en het ademende draagmateriaal (Airprene) in het oog.

Veel Bundesliga-keepers en het merendeel van de keepers in de tweede Duitse Bundesliga worden gesponsord door uhlsport. Er zijn ook tal van internationale sterren uit de Franse Ligue 1, de Engelse Premiere League, de Spaanse La Liga en andere Europese en internationale topcompetities.


Of het nu Supergrip, Absolutgrip of Supersoft is - treed in de voetsporen van vele professionele keepers!

De keepershandschoenen van uhlsport

SUPERGRIP +
Dankzij de nieuwe zelfklevende foamformule en geïntegreerde "high-grip elementen" zorgt het zelfklevende foam voor ultieme GRIP in alle weersomstandigheden. Nogmaals natuurlijk de beproefde en geteste lijmschuimvariaties met de langdurige "ABSOLUTGRIP" en de volumineuze "SUPERSOFT" oppervlak zijn inbegrepen.

AIRPRENE & REBOUND ZONE
Het nieuwe dragermateriaal in het wit zorgt voor optimaal ademend vermogen en comfort. De gele rebound zone zorgt voor maximale flexibiliteit en optimaal stompen.

DUBBEL FIX-SYSTEEM
De klassieke sluiting of de klassieke klep wordt vervangen door twee klittenbandsluitingen. Het innovatieve sluitsysteem zorgt voor een optimale fixatie en maximale flexibiliteit van de pols.

ULTIEME CONTACT
Nieuwe zelfklevende foam wraps op de duim en backhand zorgen voor maximale grip in alle vangsituaties.

FLEX-INVOER
De nieuwe elastische slip-in zorgt voor maximale flexibiliteit en comfort.