Nieuw, uhlsport UNLIMITED!! De nieuwe #SPEEDUPNOW serie van Uhlsport valt op door het prachtige design in de kleuren geel, zwart en blauw. Uhlsport bewijst elk jaar weer absolute topkwaliteit te leveren gecombineerd met een prachtig en opvallend design. Het draagcomfort en de pasvorm van de Uhlsport keepershandschoenen zijn van het allerhoogste niveau, zeer aangenaam om te dragen, voelt zeer comfortabel aan.

#SPEEDUPNOW

De missie van Uhlsport spreekt voor zicht: uhlsport is trots op haar identiteit. Voor Uhlsport is het karakter van het merk van zeer groot belang. Van daaruit wil Uhlsport topproducten ontwikkelen waar elke keeper zich zeer comfortabel mee kan voelen. Met de nieuwe #SPEEDUPNOW serie heeft Uhlsport bewezen hier weer in alle opzichten aan te voldoen

#SPEEDUPNOW

Uhlsport staat voor functionaliteit, de best mogelijke functie staat centraal voor Uhlsport. De uhlsport handschoenen moeten het beste draagcomfort en de beste pasvorm hebben. Vele topkeepers vertrouwen op Uhlsport en blijven het traditionele merk trouw tijdens de gehele carrière.