Varan 6 Inferno Headerbild

V6Inferno

V6Inferno – Varan6 keepershandschoenen
We hebben de beste materialen en technologien samengebracht in de nieuwe KEEPERsport Varan6 keepershandschoenen. Een prachtige nieuwe collectie voor een absolute topprijs!

V6Inferno modellen

Onze nieuwe Varan6 keepershandschoenen zijn vanuit het hart gemaakt. Dankzij een perfecte samenwerking met vele (prof)keepers kunnen we deze prachtige nieuwe collectie aan u presenteren.

 

ERROR: Content Element with uid "109302" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Varan6 Pro GC

Geweldige demping dankzij de geliefde Roll Finger pasvorm, fantastische foam en aangenaam draagcomfort. De handschoenen overtuigen dankzij een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.

Varan6 Premier NC

Een zeer smalle pasvorm, zeer licht en aangenaam STB Body materiaal.

De Varan6 Premier keepershandschoenen zijn voorzien van een grandioze grip en zijn perfect voor wedstrijd en/of training te gebruiken.

 

Varan6 Premier NC 5FS


Lichte en flexibele fingersave in combinatie met ons aangename STB Body materiaal.

Deze keepershandschoenen zijn voor de liefhebbers van Fingersave. Ons Fingersave model geeft optimale stabiliteit en is daarnaast ook nog steeds erg flexibel.

Varan6 Premier NC 5FS Replique

Stabiele en flexibele fingersave. Dit model is perfect voor kinderen of de beginnende keeper. Voorzien van Fingersave voor optimale stabiliteit en een goede allround foam.

Maak je outfit compleet!

Kleed je ook direct met passende GkSix keeperskleding in rode kleurstelling.

Meer van KEEPERsport

Wil je nog meer topmateriaal van KEEPERsport? Klik hier voor meer Varan6 modellen en outfits.

Varan6 Torwarthandschuhe Invincible

Ook voor de koude periode kunnen wij de perfecte keeperskleding aanbieden. Onze nieuwe KEEPERsport "COLDSKIN" collectie houdt je warm en droog en is zeer aangenaam om te dragen tijdens de training en/of wedstrijd.

KEEPERsport ColdSkin