I’m Invincible

I CAN DO ANYTHING. I AM STRONG. I AM THE NUMBER ONE.
Als doelman ben je de sleutel voor winst of verlies. Het spel wordt harder en sneller, je moet haast onklopbaar zijn. Laat niets aan het toeval over en kies daarom voor onze nieuwe Varan6 keepershandschoenen. 

Varan6 Invincible modellen

Met trots presenteren wij u onze nieuwe # INVINCIBLEV6 collectie! Door een fantastische samenwerking met vele amateur- en profkeepers en door onze ervaring van maar liefst 20 jaar hebben we alle belangrijke eigenschappen van keepershandschoenen samengevoegd in onze nieuwe Varan6 keepershandschoenen. 

Varan6 Hero modellen

Een smalle pasvorm, de geliefde Hybird pasvorm (combinatie roll finger en negatief naad), voorzien van aangenaam mesh materiaal en een fantastische foam wat zorgt voor een sensationele grip en een heerlijke demping. De handschoenen hebben een zeer aangenaam draagcomfort en zijn niet voor niets DE keus van de meeste van onze profkeepers.

ERROR: Content Element with uid "110157" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Varan6 Pro modellen
Onze handschoenen kenmerken zich door een zeer hoog draagcomfort, een aangename pasvorm en een diverse fantastische foams voor een sensationele grip onder alle weersomstandigheden.

ERROR: Content Element with uid "108235" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Varan6 Premier modellen
Deze modellen kenmerken zich door een smalle pasvorm, aangenaam mesh materiaal en de klassieke Supersoft foam. De Premier modellen hebben een fantastische prijs/kwaliteisverhouding.

ERROR: Content Element with uid "108238" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Maak je outfit compleet

Kleed je stijlvol met onze nieuwe GkSix keeperskleding in blauwe kleurstelling.

CYL_KS_Invincible1_KS10003-425

Maak je outfit compleet