Varan7 Game Over - de laatste Varan7 collectie

Het Varan7-tijdperk gaat zijn laatste ronde in met GAME OVER*. Deze unieke keepershandschoencollectie combineert de iconische kleuren van alle Varan7-collecties - Gamechanger, Gamebreaker & Game of Power - in slechts één unieke handschoen. GAME OVER is niet alleen een naam, het is een energie die je naar topprestaties duwt en elke spits doet beven van wanhoop.

Als experts weten we dat elke keeper individuele behoeften heeft. Daarom bieden we de GAME OVER handschoenen weer aan in alle gesneden varianten, zodat u precies de juiste handschoen voor u kunt vinden - ongeacht of u een ambitieuze amateur- of professionele keeper bent.

Met GAME OVER ga je vol vertrouwen en met het gevoel van onoverwinnelijkheid het veld op!

Waarin verschillen de modellen?

Welk model is geschikt voor mij? - een vraag die we precies begrijpen en waarop we na meer dan 20 jaar expertise het antwoord weten. Iedere keeper is uniek met individuele wensen en behoeften. Ons doel is om rekening te houden met deze diversiteit en aan uw behoeften te voldoen door middel van een breed scala aan verschillende silo's. Omdat we weten dat de perfecte keepershandschoen niet universeel is, maar afhankelijk is van vele componenten.

Onze silo's verschillen op veel manieren van elkaar. Te beginnen met de gebruikte materialen, via verschillende bezuinigingen op het prijspunt. We halen letterlijk onze handschoenen uit elkaar om alle voor- en nadelen nauwkeurig te analyseren. Op deze manier geven we je een ideaal inzicht dat je helpt de stap te zetten naar de perfecte keepershandschoen voor jou.

Laten we samenwerken om het ideale model voor u te vinden dat u naar topprestaties op het veld zal leiden!

Schitteren op het veld!

Onze collectie richt zich niet alleen op uitzonderlijk design, maar ook op onverslaanbare prestaties. De opvallende kleurencombinaties laten je schitteren op het veld en verbazen je tegenstanders.

DIT ZIJN DE NIEUWE MODELLEN:

>> Varan7 Hero NC Game Over
>> Varan7 Champ NC Game Over (binnenkort beschikbaar)
>> Varan7 Champ Power Game Over (binnenkort beschikbaar)
>> Varan7 Champ GC Game Over (binnenkort beschikbaar)
>> Varan7 Pro NC Game Over
>> Varan7 Premier NC Game Over
>> Varan7 Challenge NC Game Over

Achter de schermen

Vanaf het begin was onze visie duidelijk: elke keeper, jong of oud, professioneel of amateur, man of vrouw, verdient alleen het beste in de vorm van een keepershandschoen. Onze ambitie is om een onvergetelijk gevoel over te brengen - het gevoel van het dragen van de perfecte handschoen. Deze gedachte inspireert ons en geeft ons elke dag motivatie.

Maar hoe bereiken we dit ambitieuze doel? Ons productieproces kenmerkt zich door passie voor keepen en de hoogste precisie. We doorlopen elke stap om de uitstekende kwaliteit van onze Varan7-handschoenen te garanderen. Elke handschoen wordt met de hand gemaakt en ontwikkeld in Duitsland met meer dan 20 jaar keeperservaring. Van innovatief ontwerp tot zorgvuldige selectie van materialen, van productie tot grondig Kwaliteitscontrole - we nemen de grootste zorg en expertise bij elke stap.

 

Foto's zeggen meer dan woorden!