Hero Blackout

Varan7 - het begin van een nieuw tijdperk

Met trots presenteren wij: de Varan7 Hero NC Blackout Keepershandschoenen

Na het eerste model in onze nieuwe Varan7-serie, de Varan7 Champ Whiteout, presenteren we nu al het volgende lid van de Varan7-familie: de Varan7 Hero NC Blackout. Achter deze handschoenen gaat meer dan 20 jaar keeperservaring en jarenlange testen met amateur- en professionele keepers schuil. We zijn des te blijer dat we onze nieuwe topmodellen op de markt kunnen brengen.

Korting en gratis Varan7 voor uw feedback

We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze producten, zodat onze service en kwaliteit altijd op het hoogste niveau blijven. Hiervoor hebben we jouw feedback nodig over de allereerste Varan7. Heb jij de nieuwe keepershandschoenen van KEEPERsport al? Doe dan nu mee:

More to Come

En het mooiste is: de volgende keepershandschoenmodellen in de Varan7-serie laten ook niet lang op zich wachten. In de komende weken zullen meer modellen in kleur, verschillende pasvormen en verschillende prijs categorien volgen. Mis geen lancering:

We did it for the love of the game

Je stelt jezelf de vragen "Waarom?" en "Hoe?" werden de Varan7 keepershandschoenen geproduceerd? Lees verder voor spannende inzichten.

WHY

Onze missie is altijd geweest om iedere keeper, of het nu professionele of amateur keeper, jonge keeper of in het volwassen voetbal is, of het nu keeper of keeper is, de ideale keepershandschoen te zijn. Het gevoel van het dragen van de perfecte handschoen is onvergetelijk. Voel de overtuiging van Georg Heu, oprichter van KEEPERsport:

WHERE

Bij KEEPERsport staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het staat voorop en moet 100% aan onze eisen voldoen. Daarnaast hecht KEEPERbase veel belang aan duurzaamheid. We hebben altijd onze ogen gericht op de volgende generatie keepers en proberen de bezorgroutes zo kort mogelijk te houden.

Maar zie en hoor zelf:

Deze handschoen maakt keepers beter

Het is de meest comfortabele keepershandschoen ooit. De Varan7 keepershandschoenen bieden een ongelooflijk gevoel. Kippenvel gegarandeerd!

Blijf bij de bal

Follow KS