Varan7 - het begin van een nieuw tijdperk

Met trots presenteren wij: de Varan7 Hero NC Blackout Keepershandschoenen

Na het eerste model in onze nieuwe Varan7-serie, de Varan7 Champ Whiteout, presenteren we nu al het volgende lid van de Varan7-familie: de Varan7 Hero NC Blackout. Achter deze handschoenen gaat meer dan 20 jaar keeperservaring en jarenlange testen met amateur- en professionele keepers schuil. We zijn des te blijer dat we onze nieuwe topmodellen op de markt kunnen brengen.

Verander je spel met de Varan7 Gamechanger!

De nieuwe Varan7 Gamechanger-collectie is er! De eerste modellen van de nieuwe Gamechanger-collectie, de Hero NC en Champ NC zijn nu beschikbaar en het mooiste is: andere modellen met verschillende pasvormen en verschillende latexfoam met verschillende prijspunten zullen volgen. Klik hier en bekijk alle informatie die je nodig hebt!

Je stelt jezelf de vragen "Waarom?" en "Hoe?" werden de Varan7 keepershandschoenen geproduceerd? Lees verder voor spannende inzichten.

ERROR: Content Element with uid "142756" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Onze missie is altijd geweest om iedere keeper, of het nu professionele of amateur keeper, jonge keeper of in het volwassen voetbal is, of het nu keeper of keeper is, de ideale keepershandschoen te zijn. Het gevoel van het dragen van de perfecte handschoen is onvergetelijk. Voel de overtuiging van Georg Heu, oprichter van KEEPERsport:

ERROR: Content Element with uid "142758" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Bij KEEPERsport staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het staat voorop en moet 100% aan onze eisen voldoen. Daarnaast hecht KEEPERbase veel belang aan duurzaamheid. We hebben altijd onze ogen gericht op de volgende generatie keepers en proberen de bezorgroutes zo kort mogelijk te houden.

Maar zie en hoor zelf:

Deze handschoen maakt keepers beter

Het is de meest comfortabele keepershandschoen ooit. De Varan7 keepershandschoenen bieden een ongelooflijk gevoel. Kippenvel gegarandeerd!

Blijf bij de bal

ERROR: Content Element with uid "143120" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!