Deelnamevoorwaarden Feedback Varan7

Deelname aan de KEEPERsport GmbH-wedstrijd is gratis en uitsluitend gebaseerd op de volgende deelnamevoorwaarden.

Verloop van de wedstrijd
De duur van de wedstrijd loopt van 8 september 2021 tot 30 september 2021. Gedurende deze periode krijgen gebruikers de mogelijkheid om online deel te nemen aan de wedstrijd.

deelname
Om deel te nemen aan de competitie moet de volgende feedback-enquête worden ingevuld en moet een feedbackvideo voor KEEPERsport Varan7 keepershandschoenen worden geüpload.

Deelname is alleen mogelijk binnen de deelnameperiode. Waarden die na de sluitingsdatum worden ontvangen, worden niet in de tekening in aanmerking genomen. Deelname aan de wedstrijd is gratis. Nadat de deelnameperiode is verstreken, wordt in totaal een paar Varan7's naar keuze willekeurig getrokken uit alle deelnemers aan het klantenonderzoek en verzonden naar het gewenste afleveradres van de winnaar.

De winnaars worden na de sluitingsdatum bepaald als onderdeel van een willekeurige verloting onder alle deelnemers. De winnaars van de loterij worden via een aparte e-mail zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van de prijs.

De prijs wordt naar het gewenste afleveradres gestuurd.

Einde van de wedstrijd
De organisator behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de wedstrijd te beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving en zonder opgave van redenen. Dit geldt in het bijzonder voor elke reden die de wedstrijd zou verstoren of zou verhinderen om volgens plan te verlopen.

Facebook-disclaimer
Deze actie is op geen enkele manier gerelateerd aan Facebook en wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

Toepasselijk recht:
Vragen of klachten in verband met de wedstrijd moeten worden gericht aan de exploitant. Contactmogelijkheden via e-mail op kantoor (at) keepersport.at of telefonisch op +43 2252 766 46.

De beslissing van de jury is definitief.

ERROR: Content Element with uid "144290" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!