WK keepershirts: NIKE vs. adidas

Het WK in Rusland komt dichterbij en we zien de Nationale teams steeds meer met de nieuwe tenues spelen. Wij vergelijken hier de WK keepershirts van NIKE vs. adidas

Premiere: NIKE-keepershirts op het veld

Eindelijk te zien op het veld: de keepershirts van NIKE voor het wereldkampioenschap in Rusland. Tijdens de oefenwedstrijd Nederland – Engeland zagen we doelman Jordan Pickford al met het officiele WK keepershirt spelen. Dit keepershirt, in de groene kleurstelling zal ook te zien zijn in het geel en zwart tijdens het WK, natuurlijk met bijpassende shorts en kousen.

De NIKE shirts hebben een Slim-Fit pasvorm en zijn natuurlijk voorzien van het perfecte Dri-Fit materiaal. Dit alles zorgt voor een optimaal draagcomfort.

> Verkrijgbaar: vanaf 1 juli 2018 
> 3 kleuren: zwart, groen en geel
> korte en lange mouw

adidas AdiPro 18

De nieuwe adidas keepershirts voor het WK 2018 zijn nu al op voorraad bij KEEPERsport. De AdiPro 18 keepershirts zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en natuurlijk met bijpassende shorts en kousen.

De pasvorm van adidas is iets wijder dan die van NIKE en voelt daardoor iets luchtiger aan. Dankzij de Climacool technology ervaar je een lichte en aangename pasvorm.

> Verkrijgbaar: per direct bij KEEPERsport 
> 6 verschillende kleuren