Sterke GRIP in de regen

De speciaal ontworpen 4 mm Aqua Claw maakt de Varan7 Champ NC Aqua tot een onverslaanbaar geheim wapen in natte en regenachtige omstandigheden. Zelfs in de stromende regen glipt er geen bal door je vingers!

NIEUW DESIGN

De siliconen elementen op de handrug en het Soft-Tech Body Material+ schitteren in een nieuwe look. Door de blauwe look zie je er ook goed uit op het veld!

PERFECTE PASVORM

De negative cut (NC) op de Varan7 Champ NC Aqua garandeert je een perfecte grip en een extreem strak gevoel voor de bal, wat vooral belangrijk is in natte omstandigheden!

OPTIMALE HOUDING

Meer dan dertig spieren zijn betrokken bij de mobiliteit en stabiliteit van je polsen. Daarom ondersteunen we je met de elastische, eenronde lus. Het biedt de nodige ondersteuning voor scherpe opnames. Bovendien helpt de Latex Entry Help om gemakkelijk uit te glijden.

Der Varan7 Champ NC Aqua in een nieuw design

Toon geen angst en verlegenheid meer voor natte en regenachtige weersomstandigheden! De Varan7 Champ NC Aqua is speciaal ontwikkeld voor intensieve wedstrijden en trainingen in de meest ongunstige omstandigheden en biedt jou de beste grip! Een absoluut geheim wapen tegen gladde ballen en we garanderen je: met de Varan7 Champ NC Aqua en de 4 mm Aqua Claw ga je ook in zulke moeilijke weersomstandigheden met vol zelfvertrouwen het veld op!