PROFESSIONEEL LATEX

Met de KEEPERsport Varan7 Champ NC Fire and Ice kun je vertrouwen op de mega-plakkerige 4 mm Super Glue. De naam zegt het al: als keeper heb je superlijm aan je vingers met deze keepershandschoenen!

DIRECT BALCONTACT

De Varan7 Champ Fire & Ice van KEEPERsport is verkrijgbaar in de populaire Negative Cut (NC). De negative cut biedt je een bijzonder nauw contact met de bal en past zich perfect aan de vorm van je hand aan zonder vervelend wegglijden.

LICHT EN COMFORTABEL

Het moderne Soft-Tech-Body-materiaal maakt de Varan7 Champ tot de lichtste en meest comfortabele keepershandschoen die zich perfect aanpast aan elke hand en toch je maximale reactievermogen mogelijk maakt!

PUNCHING ZONE

De 3D-siliconenelementen op de handrug in de stootzone geven je extra zelfvertrouwen, 100% controle bij het stompen en ronden het uiterlijk van de handschoen perfect af. NIEUW: door de hoogteverschillen van de siliconen elementen in de ponszone heb je nog meer controle tijdens het stompen

DE TEGENSTELLINGEN VAN DE ELEMENTEN

De Varan7 Champ NC Fire&Ice met de nieuwe 4 mm foam is een uitdrukking van onze keeperspersoonlijkheden. Een contrast van elementen en een strijd van uitersten. Vuur of ijs, hemel of hel, koel of heet, Kahn of Casillas? Wij zeggen: BEIDE!