Soft-Body-Material

Omarm de ongeëvenaarde comfort en flexibiliteit van het Soft-Body Materiaal van de KEEPERsport Varan8 Champ NC. Gemaakt van uitzonderlijk fijn en licht materiaal, past deze handschoen als een tweede huid om je hand en zorgt voor een ongeëvenaard gevoel dat je keeperservaring naar een hoger niveau tilt.

4mm Supreme Claw

Laat je innerlijk beest los met de 4mm Supreme Claw. Of je nu te maken hebt met brandende zon, stortregens of extreme temperaturen, deze superieure latex zorgt voor een uitzonderlijke grip en indrukwekkende duurzaamheid onder alle weersomstandigheden.

Anti Abrasion Zone

Net als bij de Varan8 Hero NC, beschermt de anti-slijtagezone op de Champ NC je handschoen tegen vroegtijdige slijtage. Hierdoor blijft je grip constant betrouwbaar, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Elastische Band:

Ervaar de perfecte pasvorm en elimineer de noodzaak van constante aanpassingen met de elastische band. Dit innovatieve ontwerp, bestaande uit twee latexdelen verbonden door een ultra-elastisch inzetstuk, biedt uitzonderlijk comfort en veilige polssteun.