Gunn Snit (Rollfinger)

Zoals de naam al doet vermoeden, rolt het schuim bij deze snit om de vingers, wat zorgt voor een "rond gripgevoel" en uitstekende demping tegen krachtige schoten. Bovendien is de KEEPERsport Varan8 Pro GC ontworpen met vingertoppen voor verbeterde controle.

4mm White Claw

De 4mm White Claw is een zeer slijtvast schuim, vooral bij droge omstandigheden. Ervaringen uit onze community laten echter zien dat de 4mm White Claw ook bij vochtigheid en nattigheid voor een uitzonderlijke grip zorgt.

Latex Rugzijde:

De Duo Latex Rugzijde van de KEEPERsport Varan8 Pro GC zorgt voor een uitzonderlijk nauwsluitende pasvorm. Dankzij het tweedelige latexontwerp blijft je bewegingsvrijheid volledig intact. Dit is een ervaring die elke keeper eens moet hebben!

Latex Band:

Voor keepers die waarde hechten aan sterke polssteun, is de volledige latex band van de KEEPERsport Varan8 Pro GC perfect. Het biedt je uitstekende stabiliteit en stevigheid.

Samengevat is de KEEPERsport Varan8 Pro GC een handschoen die de perfecte combinatie biedt van grip, comfort en ondersteuning. Ideaal voor keepers die het beste van hun handschoenen eisen.