Varan8 Pure Performance

PURE PERFORMANCE - FOCUS ON WHAT MATTERS!

We hebben de zoektocht naar keepersuitmuntendheid echt naar een hoger niveau getild met het nieuwe KEEPERsport Varan8 Pure Performance Pack. In nauwe samenwerking met onze gepassioneerde gemeenschap en na talloze praktische tests op het veld, hebben we handschoenen gecreëerd die de essentie van keepen vastleggen: Pure Performance.

Je kunt kiezen uit verschillende modellen, snitten en schuimen: Hero NC, Champ NC, Champ Power, Pro NC, Pro GC, Premier NC, Challenge NC & Zone RC. Sluit je aan bij de gemeenschap en vertrouw op de handschoenen die door keepers voor keepers zijn ontworpen. Voel de Pure Performance en wees klaar om de overwinning in je handen te houden!

 • HET ULTIEME HOOGTEPUNT

  HERO NC

  De KEEPERsport Varan8 Hero NC markeert een keerpunt in de evolutie van keepershandschoenen. In vergelijking met zijn voorganger valt hij op door een radicaal nieuw ontwerp en innovatieve technologieën die je prestaties naar een hoger niveau tillen. De Varan8 Hero wordt sinds Raw Impact zonder band aangeboden. Dankzij het doorlopende gebreide materiaal op de bovenkant past de handschoen perfect om je hand zonder in te boeten aan polsstabiliteit.

  De verbeterde 4mm Super Glue met verbeterde grip-elementen biedt maximale grip onder alle weersomstandigheden.

  De KEEPERsport Varan8 Hero NC is de perfecte keuze voor keepers die compromisloze prestaties en ultiem comfort zoeken.

 • HET VEELZIJDIGE TALENT

  CHAMP NC

  De KEEPERsport Varan8 Champ NC is de perfecte handschoen voor alle keepers die op zoek zijn naar een comfortabel, veelzijdig en hoogpresterend model.

  Het combineert moderne technologieën met traditionele voorkeuren en is extreem populair onder zowel professionele als amateurkeepers. De band met twee latexdelen en een elastische inzet past perfect om je pols en voorkomt hinderlijk nastellen.

 • DE PERFECTE HYBRIDE

  CHAMP POWER

  De KEEPERsport Varan8 Champ Power stelt nieuwe normen op het gebied van grip, pasvorm en comfort. De Power-versie van de Varan7-modellen is volledig opnieuw ontworpen.

  Door talloze uren van testen en de expertise van zowel professionals als amateurs is de perfecte hybride snit ontwikkeld, die een aanzienlijk vergrote vangoppervlakte biedt met een nauwsluitend gevoel voor een ongelooflijk balgevoel.

 • DE KLASSIEKER

  PRO NC

  De KEEPERsport Varan8 Pro NC is een must-have voor alle liefhebbers van klassieke keepershandschoenen. Geïnspireerd door de voorkeuren van keeperslegendes zoals Gigi Buffon, biedt de Pro NC alles wat nostalgische keepersharten sneller doet kloppen!

  Onvergelijkbaar draagcomfort en maximale bewegingsvrijheid: De Duo Latex bovenhand zorgt voor een extreem compacte pasvorm en biedt tegelijkertijd maximale bewegingsvrijheid.

 • ROLLFINGER MET VINGERTOPPEN

  PRO GC

  De KEEPERsport Varan8 Pro GC combineert de voordelen van de Pro NC met een innovatieve Gunn Cut met vingertoppen. Het resultaat is een handschoen die zowel een vergrote vangoppervlakte als perfecte demping biedt voor bijzonder scherpe schoten.

 • ONVERSLAANBARE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

  Premier NC

  De KEEPERsport Varan8 Premier NC is de perfecte handschoen voor hobby- en jeugdkeepers die op zoek zijn naar een model met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De hoogwaardige foam en comfortabele pasvorm zorgen voor onvergetelijk speelplezier.

 • VOOR JE TRAINING

  CHALLENGE NC

  De KEEPERsport Varan8 Challenge NC is de ideale trainingshandschoen voor moderne keepers die waarde hechten aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het biedt alles wat je nodig hebt voor effectieve training. Het Soft-Tech-Body materiaal maakt de handschoen buitengewoon licht en comfortabel, waardoor je je volledig op je training kunt concentreren.

 • HET PERFECTE INSTAPMODEL

  ZONE RC

  De KEEPERsport Varan8 Zone RC is de ideale keepershandschoen voor beginners en recreatiespelers die waarde hechten aan comfort, ondersteuning en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Regular Cut, de klassieke negatieve snitvariant, biedt een vergrote vangoppervlakte en goede luchtcirculatie tussen de vingers.