Wees klaar voor de winterstop!

De ultieme uitrusting voor keepers tijdens de winter!

Als keeper is de winterperiode soms letterlijk en figuurlijk een keiharde periode. Bevroren velden, bevroren voeten, koude handen. Wij bieden u de oplossing! KEEPERsport heeft een zeer ruime collectie aan speciale producten voor keepers, speciaal gericht ook op de koude wintermaanden.

 • Under Armour ColdGear Rush Mock

  Met de Under Armour ColdGear Rush Mock ben je perfect voorbereid op het koude seizoen. Het nauwsluitende ondershirt houdt warmte langer vast en laat je lichaam minder snel afkoelen.

Om de onderkleding compleet te maken heb je een broek nodig, die verkrijgbaar is met of zonder vulling:

 • KEEPERsport Underpants Powerpadded

  Met de KEEPERsport Underpants Powerpadded ben je optimaal uitgerust voor keeperstraining. De PowerPadded padding op de heupen beschermt je op zowel gras- als kunstgrasvelden. De anti-slijtagezone op de knieën voorkomt hier snelle slijtage en de nauwsluitende "Annualskin" biedt optimaal draagcomfort. Dankzij de "KeepItAll" tailleband biedt deze broek een optimale pasvorm en uitstekend draagcomfort.

 

 

Het gaat verder met trainingstops, als een laag over het ondergoed:

 • KEEPERsport GK Top

  De KEEPERsport Training Top COLDSKIN beschermt tegen bevriezing van armen en handen. Als keeper heb je geen koude ledematen en het daaruit voortvloeiende prestatieverlies nodig.

  De trainingstop is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de keeperstraining in de winter. Met zijn speciaal geweven buitenlaag van neopreen beschermt hij je tegen de meedogenloze kou. Zo kun je ook in de winter op volle kracht spelen!

Voor het broekje raden we aan om een ​​keepersbroek over je onderbroek te dragen. Keepersbroeken zijn afgestemd op de behoeften van de keeperstraining en zijn verkrijgbaar met verschillende vullingen en in verschillende lengtes:

 • KEEPERsport GK Pants Unpadded

  De KEEPERsport keepersbroek in 3/4 lengte is ideaal voor alle keepers. De strategisch geplaatste "Abrasion Zone" verhoogt de duurzaamheid aanzienlijk. Train zoals de professionele keepers! Dankzij de "KeepItAll" tailleband biedt deze broek ook een optimale pasvorm en uitstekend draagcomfort. 

 

 

De juiste accessoires ontbreken nog om je winteroutfit compleet te maken: