KEEPERsport ColdSkin Goalkeeper Training Clothing

Blijf warm

met KEEPERsport ColdSkin
Winter is een van de grootste vijanden van een keeper. Het is buitengewoon moeilijk om mobiel en gefocust te blijven in de vrieskou - of je nu een amateur of een professionele keeper bent. Warmte wordt eenvoudigweg naar de kern van het lichaam gezogen om vitale organen te beschermen. Het resultaat is een verminderd gevoel in de armen en benen en dus verlies van balcontrole. Dan presteer je gewoon niet. Het risico op letsel neemt ook toe als de temperatuur onder de 5°C daalt. Daarom is de juiste keeperskleding in de wintermaanden nog belangrijker dan voor veldspelers.

Onze ontwikkeling voor uw succes!

Wij kennen de eisen in de winter en hebben voor u aan een oplossing gewerkt. Dit resulteerde in de perfecte winteroutfit met de collectienaam "COLDSKIN".

KEEPERsport COLDSKIN-onderkleding is de uitbreiding van de ANNUALSKIN-textielserie en biedt, dankzij de perfecte interactie van thermisch en functioneel textiel, een verwarmende eigenschap voor ijzige speldagen. Je herkent de COLDSKIN collectie aan de blauwe details in het textiel.

Keeperstrainingstops en -onderkleding zijn verkrijgbaar met of zonder 3D-padding in verschillende lengtes.

Meer textiel voor de winter

Textiel voor het begin van de lente

Daarnaast is de volgende, uitgebreide uitrusting beschikbaar voor natte omstandigheden:

Trainingsbroek in de winter

Met COLDSKIN onderkleding ben je perfect uitgerust voor winterse omstandigheden. Je hebt echter nog steeds een broek nodig die een laag over het ondergoed is. Hier is onze duidelijke aanbeveling voor KEEPERsport-broeken in de volgende versies: