RegSkin hightech materiaal voor keepers

Met de hightech Regskin materialen ben je optimaal voorbereid op een vochtige tot extreem natte keeperstraining. Mist, motregen, ochtenddauw en regen deren je voortaan niet meer. Dankzij het perfecte vochtregulerende systeem is de buitenkant van het RegSkin keeperstextiel waterdicht en vooral winddicht. Aan de andere kant blijft het binnen altijd droog en warm. Meer informatie over het Regskin-materiaal vindt u hier.

Hoe het werkt? Hier zijn de technische details:

Geen extra gewichten meer tijdens natte trainingen!
Als je het RegSkin materiaal vergelijkt met conventionele polyester producten, zul je direct merken dat de trainingskleding zijn oorspronkelijke gewicht behoudt omdat het geen water of vocht opneemt. Dit bespaart u eindelijk de vervelende ballast in extreme ruimte- en weersomstandigheden. Een waar feelgood-klimaat voor elke keeper!

GK TOP S/S REGSKIN

  • Innovatie in de keepersmarkt

    De KEEPERsport GK Raintop s/s is dé innovatie op de keepersmarkt! Veel keepers zijn helemaal niet enthousiast over het dragen van regenjassen tijdens de training: ze beperken de bewegingsvrijheid en maken constant lawaai. Daar moet onze GK Raintop s/s verandering in brengen! De regentop biedt volledige bewegingsvrijheid dankzij de korte mouwen en is daarom perfect te combineren met keepersondergoed. Bovendien beschermen de korte mouwen de gevoelige naden in het okselgebied tegen openscheuren.

    Het is wind- en waterdicht en door de korte ritssluiting is het gemakkelijk aan en uit te trekken. Dankzij het mesh materiaal aan de binnenkant van de jas is hij ademend en zweet je niet. En het beste van alles: de Raintop maakt nauwelijks geluid als je beweegt!

GK TOP REGSKIN

De GK top van KEEPERsport houdt je droog in elke situatie! Het bestaat uit hoogwaardige RegSkin-materialen: ademend, wind- en waterafstotend - en een verwarmend mesh-materiaal aan de binnenkant. Deze combinatie zorgt voor een uitstekend ademend vermogen!

De waterdichte, korte ritssluiting op de kraag is gemakkelijk aan en uit te trekken, zelfs met keepershandschoenen. Het kan worden verborgen voordat de training begint. De geoptimaliseerde snit biedt een betere bescherming tegen vocht en vuil, net als de duurzame opstaande kraag.

GK Pants BasicPadded Regskin

Met de KEEPERsport GK-Pants BasicPadded 3/4 van speciaal ontworpen RegSkin-materiaal ben je optimaal voorbereid op natte weersomstandigheden. Bovendien ben je optimaal beschermd dankzij de anatomisch geplaatste schuimvulling (Basicpadded) op de heupen en knieën.

Trainingsbroeken van KEEPERsport vallen niet onder de categorie "normale trainingskleding". De broek is speciaal afgestemd op de eisen van de keeperstraining. Jaren van ontwikkelingswerk met amateur- en professionele keepers staan ​​achter de producten! Klik hier voor meer informatie over KEEPERsport keepersbroeken.

RegSkin Keepersprodukten

 

 

VARAN7 CHAMP NC AQUA

Het geheime wapen in de regen! De KEEPERsport Varan7 Champ NC Aqua keepershandschoen is speciaal ontworpen voor keepen in natte weersomstandigheden. Met het 4 mm Aqua Claw-latex is er geen ontsnapping voor gladde ballen! Met deze keepershandschoenen kun jij je volledig concentreren op je keepersspel, hoe slecht de weersomstandigheden ook zijn.

ALLE AQUA HANDSCHOENEN

Meer keepershandschoenen, waarmee je goed uitgerust bent als het regent. Kies nu jouw keepershandschoen model met speciaal zelfklevende foam voor regenachtige omstandigheden van KEEPERsport, PUMA, reusch of andere topmerken.

 

 

KEEPERsport Aqua Glue

De "cheater" in de regen als het echt te nat is voor je keepershandschoenen. Met de Aqua Glue van KEEPERsport heb je perfect contact met de bal, ook als deze nat is! De speciale textuur van de KEEPERsport Aqua Glue voorkomt dat de keepershandschoen doorweekt raakt, zodat je altijd de perfecte grip hebt. Onvergetelijke momenten gegarandeerd, een MUST in elke keeperstas!