KEEPERSPORT UITDAGING | KEEPERUITRUSTING VOOR EEN TOPPRIJS

De KEEPERsport Challenge-collectie is de perfecte keepersuitrusting voor training, voor beginners of kinderen. Maar ook op de training kunnen amateur- en professionele keepers profiteren van de producten, zonder franje maar wel met topkwaliteit. Het is ook ongelooflijk betaalbaar - een budgettraktatie! De collectie rond de Varan7 Challenge NC omvat ook bijpassende keepersonderkleding en matchsets.

Varan7 Challenge NC

De Varan7 Challenge NC is erg populair omdat je tijdens de training meer keepershandschoenen nodig hebt. Hij overtuigt met een lange levensduur en een topprijs. De perfecte trainingshandschoen! Om de grip zo goed mogelijk te behouden, wordt het gebruik van een handschoenreiniger aanbevolen.

Veel professionele keepers spelen met de Varan7 Challenge NC keepershandschoenen tijdens teamtrainingen. Je kunt niet elke bal vangen in eindoefeningen, daarom vertrouwen veel keepers op duurzaamheid in plaats van perfecte grip tijdens de training. Want hoe beter de grip, hoe sneller het zelfklevende schuim slijt. In het professionele interview kom je alles te weten over keepershandschoenen tijdens trainingen en wedstrijden.

 

 

OP ZOEK NAAR KIDS KEEPERHANDSCHOENEN?

Vooral jongere kinderen (jonger dan 10 jaar) hebben meestal maar één paar keepershandschoenen nodig die zowel voor wedstrijden als trainingen kunnen worden gebruikt. Deze worden vaak langer gedragen totdat de handschoen uiteindelijk kapot gaat. Daarom is de levensduur van een keepershandschoen voor kinderen veel belangrijker dan een goede grip, die na verloop van tijd toch zal slijten. In de #KeepItAll blog geven we tips voor het vinden van de juiste kinderhandschoenen. Hier bespaart u tijd en geld!

 

 

Challenge Underwear

Als het om keeperskleding gaat, speelt keepersonderkleding een bijzonder belangrijke rol en moet het passen in elke keeperstraining. Sportonderkleding voor keepers en spelers is op veel vlakken vergelijkbaar. Maar één ding onderscheidt hen: de enorme impact van een impact. Daarom is de beschermende werking van je functionele kleding het allerbelangrijkst. De KEEPERsport-onderkleding uit de Challenge-collectie overtuigt met een geweldige pasvorm zonder uit te glijden.

De extra dikke Basicpadded padding beschermt je optimaal op de gevoelige plekken van de keeper. Het heeft beschermingen op ellebogen, heupen en knieën. Met de hoogwaardige schuimvulling ben je optimaal beschermd tegen stoten op zacht gras. Hier vind je meer informatie over ons KEEPERsport keepersonderkleding en de verschillende vullingen. De Challenge-kleding is bijzonder geschikt voor kinderen! Omdat kinderen snel uit hun kleding groeien, overtuigt het ondergoed met aantrekkelijke prijzen en een perfecte pasvorm.

Challenge GK Pants 3/4

Je kunt de KEEPERsport GK Pants 3/4 perfect combineren met het Challenge onderkleding! Gewoon aandoen en beginnen met trainen. De keepersbroek is perfect aangepast aan de behoeften van de keeperstraining. Het beschermt je op de heupen en knieën met de schuimvulling.

Alles in 1

De nieuwe Varan7 Challenge GK Set bestaat uit een keepersshirt met lange mouwen, een keepersshort en sokken. Alles wat je nodig hebt voor een spel! Met het blauw/zwarte design ben je verzekerd van een top uitstraling op het veld. Maak je outfit compleet met de bijpassende Varan7 Challenge NC keepershandschoenen.

Hoe onderhoud ik mijn keepershandschoenen?

Uw keepershandschoenen verdienen een optimale handschoenverzorging. Ze zijn je beste vriend op het veld. We laten je de juiste verzorging zien om zo lang mogelijk een optimale grip te behouden.


START HANDSCHOENVERZORGING
Welke keepershandschoen past bij mij?

Kiezen uit meer dan 600 keepershandschoenen met verschillende snitten kan nogal verwarrend zijn. Hier laten we je de verschillende varianten zien met de KEEPERsport Varan7.


VIND JE PASVORM
Bestaat de perfecte keepershandschoen coating?

Als het om keepershandschoenen gaat, is het oppervlak niet hetzelfde. Er zijn verschillen in constructie, grip en demping. Allemaal verkrijgbaar tegen verschillende prijzen. Hier laten we je de juiste foam zien voor trainingen en wedstrijden.


ONTDEK MEER FOAM
Hoeveel keepershandschoenen zijn er?

Wereldwijd zijn er talloze variaties van keepershandschoenen. De modellen verschillen in ontwerp, materialen en vooral prijzen. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van alle Varan7 keepershandschoenen modellen.


VINDT UW MODEL