GAME OF POWER IN ACTION!

De beste foto's uit de Game of Power-collectie wachten hier op je. Een modellenoverzicht en meer informatie over de keepershandschoenencollectie vind je hier.

UNLEASH YOUR POWER AND BE THE BOSS OF YOUR BOX

 • POWER ON

  VARAN7 HERO NC

  De Varan7 Hero NC is ons absolute topmodel. Hier werken we met de beste materialen van de hoogste kwaliteit. Deze keepershandschoen wordt door de meeste professionals in games gedragen. Dit model is perfect als het gaat om alles geven, want je krijgt absoluut de beste grip! De Varan7 Hero is verkrijgbaar in de populaire negative cut (NC). Deze snit biedt veel gevoel bij contact met de bal en sluit goed aan op de vingers.

 • THE GAME GOES ON

  VARAN7 CHAMP NC

  Ook de Varan7 Champ NC is een van onze topmodellen. Veel professionals in heel Europa vertrouwen op dit model. De verwerking is van de hoogste kwaliteit - zodat u een absoluut topmodel in handen kunt houden. Dit model combineert ongelooflijke grip en een groot draagcomfort. De negative cut (NC) zorgt voor veel gevoel bij het maken van contact met de bal. Met dit model ben je goed uitgerust!

 • PURE POWER

  VARAN7 PRO NC

  De Varan7 Pro NC is een klassiek model dat indruk maakt met een geweldige prijs-prestatieverhouding. Maar ook veel professionals vertrouwen op deze handschoenen. De Varan7 Pro is verkrijgbaar in de populaire negative cut (NC), die je een bijzonder goed balgevoel belooft. De zelfklevende foam biedt je goede grip en is ook in droge omstandigheden behoorlijk slijtvast. Een allround geweldig en goedkoop model!