KEEPERsport Varan7 Game of Power - de professionele keepershandschoenen

Het is nu de derde collectie in de Varan7-familie. Niet alleen het keepersspel zelf, maar ook de keepersuitrusting evolueert. Wij ook en houden daarom ALTIJD de vinger aan de pols. Na de eerste twee Varan7-collecties Gamechanger & Gamebreaker, is het nu tijd om onze energie op het veld los te laten. Of het nu een professionele of amateur-keeper is, met de nieuwe Varan7 GAME OF POWER wordt ieder van ons een onoverkomelijke hindernis in het strafschopgebied!

Bekijk voor het eerst de gloednieuwe keepershandschoenen uit de Game of Power-collectie:

   

Hoe verschillen de modellen van elkaar?

Ze vormen het hart van deze collectie - de verschillende pasvormen en modellen:

Maar welk model is het juiste voor mij en hoe verschillen de pasvormen van elkaar. Na meer dan 20 jaar expertise weten we precies hoe individueel elk van onze keepers is met zeer specifieke wensen, behoeften en suggesties. Daarom is het ons doel om aan deze behoeften en verlangens te voldoen door middel van een verscheidenheid aan verschillende pasvormen. Elk model verschilt van elkaar: of het nu gaat om de gebruikte materialen, verschillende pasvormen of de prijs. De perfecte keepershandschoen hangt van veel componenten af ​​en is zeker geen universeel product.

We splitsen onze handschoenen op in hun afzonderlijke onderdelen en zetten alle voor- en nadelen op een rij, zodat we je het ideale inzicht kunnen geven om je te helpen de stap te zetten naar het vinden van de perfecte keepershandschoen voor jou.

professionals vertrouwen op Game of Power!

Bij KEEPERsport werken zo'n 40 medewerkers in meerdere landen en toch worden onze producten, en met name onze Varan7 keepershandschoenen, door enkele honderden mensen ontwikkeld? Hoe het werkt?

Heel eenvoudig: we vertrouwen op de feedback van elke keeper, of het nu gaat om professionele, amateur- of hobbykeepers. Constructieve feedback en feedback op onze Varan7-modellen zijn het geheime ingrediënt voor de klanttevredenheid van duizenden klanten. We hebben ze nodig zoals de lucht die we inademen en juist daarom zoeken we dagelijkse uitwisseling met onze gemeenschap en vooral met onze professionals. Zij ervaren onze keepershandschoenen dagelijks in de praktijk en zijn daarom onze meest waardevolle bron van feedback.

Wie zit er achter onze productontwikkeling? Wie zijn eigenlijk de KEEPERsport-professionals?

Hier krijgt u een overzicht van onze Circle of Pro - klik door!

Tobias Lawal

Linzer ASK

Mariella El Sherif

SK Sturm Graz

Lukas Gütlbauer

Wolfsberger AC

Hendrik Bonmann

Wolfsberger AC

   

Het verhaal van Varan7..

Hierboven leggen we al uit "Wie?" produceerde en mede-ontwikkelde onze Varan7.

Maar nu de vragen "Waarom?" en hoe?" onze Varan7 keepershandschoenen worden geproduceerd.

Het is altijd onze missie geweest om elke KEEPER, man of vrouw, kind of volwassene, professional of amateur, de best mogelijke keepershandschoenen te kunnen bieden. Het gevoel van het dragen van de perfecte keepershandschoen is onvergetelijk. Dit gevoel drijft ons elke dag.

Lees meer over de productie van onze Varan7 keepershandschoenen en leer onze missie nog beter kennen.

Beelden zeggen meer dan duizend woorden!

Wil je meer indrukken opdoen van onze nieuwe Game of Power-collectie?

Klik door onze wereld van afbeeldingen met talloze foto's van onze professionals en communityleden.

Game of Power in Action!

Wil je onze nieuwe Game of Power modellen in bewegend beeld zien?

Van Hero NC tot Challenge NC - hier krijg je nog betere inzichten uit alle hoeken!