Complete Your Look

AANBEVELINGEN VOOR DE WINTER

 

 

⚠️ SECRET DEAL ⚠️

VOETBALSCHOENEN BIJNA GRATIS! ️
De juiste uitrusting is het halve werk voor een keeper! Daar hoort natuurlijk het hart van elke keeper bij: keepershandschoenen. Maar ook de juiste voetbalschoenen zijn enorm belangrijk. Krijg alleen op Keepersdag een nieuw paar keepershandschoenen van KEEPERsport met 50% korting en bespaar ook nog eens 25% op de nieuwste voetbalschoenen in combinatie!

*Opmerkingen over het inwisselen van codes
De korting is alleen geldig op vrijdag 11 november 2022 op alle KEEPERsport producten. Voor artikelen in de uitverkoop (minder dan 50% korting) wordt de korting verhoogd naar -50%. Voor artikelen in de uitverkoop (meer dan 50% korting) heeft de korting geen effect. Kortingen zijn geldig op de catalogusprijs. Exclusief actiepakketten, setconfiguraties en SALE-items. Alleen zolang de voorraad strekt. De korting is zowel offline geldig in de KEEPERbase als in de online shop (www.ks.zone).

Lees meer over KEEPERsport

Circle of Pros

Professionele keepers over de hele wereld zweren bij KEEPERsport-producten. Door nauwe samenwerking en constante uitwisseling met onze professionals uit de Circle of Pros slagen we erin om onze producten continu te ontwikkelen.


ERVAAR MEER
Mission

Bij KEEPERsport voel je de passie voor het product en het keepersspel! In de KEEPERbase werken veel huidige en voormalige keepers. Voor veel medewerkers en ook in het management werd de hobby een beroep. Precies deze factoren zijn onze sleutel tot succes!


ERVAAR MEER
Over ons

De KEEPERsport-filosofie is een mix van grote passie voor de persoon achter de KEEPER met hoge sociale vaardigheden en een gedetailleerde liefde voor het product en het keepersspel dat elke keeper in zijn ban trekt.


ERVAAR MEER
KEEPERbase

In onze KEEPERbase in Kottingbrunn vind je op 2000 m² alles wat het hart van je keeper begeert. Een winkel met geselecteerde producten om uit te kiezen, een aparte kinderhoek en 3 digitale verkoopmedewerkers. Veel van onze artikelen kunnen worden gepersonaliseerd met een print om uw product uniek te maken.


ERVAAR MEER

 

 

Lees meer over Varan keepershandschoenen

Pasvorm

Kent u alle verschillende keepershandschoenen? Naast de klassieke pasvormen zoals regular cut, negative cut en rollfinger, is er ook de steeds populairder wordende hybride snit. Hier laten we je de verschillende pasvormen zien op basis van onze KEEPERsport keepershandschoenen!


Ervaar meer
Gids voor zelfklevende foam

Voor veel amateur- en professionele keepers is het zelfklevende foam het belangrijkste detail van een keepershandschoen. Het maakt niet uit met welke functies het is uitgerust, uiteindelijk is het de grip die telt. Daarom gebruiken we bij KEEPERsport alleen beproefde tophandschoencoatings voor al onze Varan7 keepershandschoenmodellen.


Ervaar meer
Handschoenmodellen

Wereldwijd zijn er talloze variaties van keepershandschoenen. De modellen verschillen in ontwerp, materialen en vooral prijzen. Het is moeilijk om alle modellen bij te houden. Daarom hebben we voor u een overzicht gemaakt van alle Varan7-modellen.


Ervaar meer
handschoen zorg

De juiste keepershandschoenverzorging is essentieel voor je perfecte grip. Als keeper is er niets beter en mooier dan de perfecte grip van je handschoen. Hier zijn onze deskundige tips om het meeste uit je keepershandschoenen te halen.


Ervaar meer

KEEPERsport - de grootste keeperswinkel op internet!
Meer dan 600 keepershandschoenen in alle beschikbare stijlen (Negative cut,regular cut rollfinger of hybride), met of zonder fingersave voor beginners, kinderen, amateur- en professionele keepers. Een productervaring van 20 jaar vloeit vooral terug in onze Varan-collectie keepershandschoenen. Deze keepershandschoenen zijn geschikt voor alle ondergronden (natuurgras, kunstgras, hardcourt en indoor) en zijn verkrijgbaar in alle maten voor kinderen en volwassenen.

Keepershandschoenen van KEEPERsport
Het merk KEEPERsport heeft altijd gestaan ​​voor de hoogste kwaliteit producten voor keepers. KEEPERsport keepershandschoenen zijn ontwikkeld door keepers voor keepers in Oostenrijk. De varianten van de Varan-collectie variëren van voordelige trainingshandschoenen tot exclusieve professionele modellen. Zowel volwassenen als kinderen komen aan hun trekken: van maat 4 tot maat 11, van klassiek zwart tot kleurrijk - bij KEEPERsport vindt iedereen zijn persoonlijke beste keepershandschoenen. TIP: Geen gladde ballen meer! Met onze bestseller KEEPERsport Aqua Glue heb je zelfs bij nat weer de perfecte grip.

 

WORD EEN PRODUCTTESTER

Keeperskledingvan KEEPERsport
De KEEPERsport-onderkleding is al jaren bekend voor veel keepers van wereldklasse. Talloze professionele keepers zweren bij het trainingstextiel van KEEPERsport. Ondershirt of onderbroek - KEEPERsport heeft de juiste bescherming voor volwassenen en kinderen. Keepers en keepers kunnen kiezen uit drie verschillende varianten: Producten uit de PowerPadded (PP) serie bieden de meeste bescherming. UnPadded (UP) kleding heeft geen vulling. De BasicPadded (BP) lijn combineert flexibiliteit met gemiddelde bescherming. Een keepersonderkledingshirt en keepersonderbroek mogen niet ontbreken in de sporttas van iedere keeper. Afhankelijk van het weer, de ondergrond en voorkeuren kun je kiezen uit verschillende lengtes: je kunt kiezen tussen lang, kort en ook driekwart (3/4).